Produsele pe care le folosim pentru curățenie sau pentru spălatul rufelor sunt deversate mai întai în canalizații și mai apoi în mediile acvatice. Unele din aceste produse conțin substanțe chimice (surfactanți, solvenți, fosfați, agenți chelatori...) cu urmări grave asupra ecosistemelor, provocând tulburări endocrine ale peștilor și cetaceelor, eutrofizarea râurilor (prin acțiunea sa pe termen lung, acest fenomen face ca apele să fie din ce în ce
Pentru a beneficia la maxim de efectele curative ale uleiurilor esențiale, iată un mic ghid de utilizare corectă a lămpii de aromaterapie!
Tuturor ne plac cadourile, dar copiilor – în mod deosebit. Cu ocazia zilei internaționale a copiilor, organizăm un giveaway compus din două produse marca Lavera

Delicii florale

Posted by
Acești biscuiți sunt fini și delicați ca petalele de trandafiri. Au o aromă florală subtilă, dar în același timp destul de intensă pentru a nu putea trece neobservată. Sunt perfecți pentru a ne îndulci serile reci de toamnă alături de o băutură caldă preferată.
Întrebuințat de peste 3000 de ani și denumit de către egiptenii vechi „habbatu al-baraka” adică „sămânţa binecuvântată”, chimenul negru sau Nigella sativa ajută la vindecarea tuturor bolilor, datorită proprietăților sale vindecatoare care consolidează sistemul de apărare al organismului.
  • 1
  • 2
Showing 1 to 5 of 7 (1 Pages)