Burete Konjac cu Argilă roșie - Konjac Sponge Company View larger

Burete Konjac cu Argilă roșie - Konjac Sponge Company

Nou

Ideal pentru curățarea și exfolierea pielii sensibile și uscate. Poate înlocui cu succes demachiantul tradițional sub formă cremoasă sau de spumă sau poate fi integrat într-o rutină perfectă de îngrijire a tenului. 

Mai multe detalii

Produs disponibil în stoc

225,00 MDL

Mai multe informații

Compoziție : Rădăcină naturală de Konjac și argilă roșie

Konjac  sau Konnyaku este o plantă perenă originară din Asia. Compusă din 97% apă, bogată în minerale și săracă în calorii, konjac este o plantă comestibilă, folosită în bucătăria japoneză de peste 1500 de ani fiind recunoscută pentru calitățile dietetice extraordinare. Mai mult de un secol, japonezii folosesc konjac-ul în ritualurile de frumusețe pentru pielea lor delicată. Fiind alcalin în mod natural, konjac-ul echilibrează pH-ul pielii. 

Perfect pentru pielea ce are nevoie de întinerire și un plus de fermitate. Datorită argilei roșii, buretele curăță în profunzime, dar și exfoliază delicat pentru a conferi tenului strălucire și a reduce aparența ridurilor.

Ideal pentru tenul neuniform, cu pete, sau capilare sparte. Bogată în oligoelemente și oxid de fier, argila roșie  stimulează circulația sanguină oferind pielii o strălucire sănătoasă și un aspect radiant. De asemenea, curăță pielea de celule moarte keratinizate accelerând procesul de regenerare.

Textura unică a acestui burete masează ușor pielea și stimuleaza circulația sanguină și renuvelarea celulară. Buretele exfoliază celulele moarte și elimină excesul de sebum într-un mod delicat.

Chiar după primele utilizări, buretele va lăsa pielea foarte fină, moale și luminoasă. Tenul devine perfect și strălucitor. Pielea este purificată și curată. 

Beneficii

 • Restabilește pH-ul natural al pielii
 • Exfoliază delicat
 • Curăță în profunzime
 • Îndepărtează machiajul
 • Curăță și exfoliază zona delicată a ochilor
 • Micșorează porii
 • Lasă pielea proaspătă și strălucitoare
 • Poate fi utilizat cu sau fără produs de curățare
 • Este potrivit chiar și pentru pielea sensibilă
 • 100% natural, nu conține aditivi sau coloranți
 • Fină ca mătasea când este rehidratată 

Cum utilizăm buretele ? 

Inainte de utilizare, clătiți și hidratați buretele Konjac în apă călduță până se umflă. Înainte de utilizare, clătiți buretele cu apă caldă. Masați delicat tenul cu mișcări circulare, pentru a exfolia celulele moarte și pentru a curăța în profunzime. Masajul stimulează pielea obosită și favorizează reînnoirea celulară.

Buretele Konjac este de asemenea foarte util pentru îndepărtarea măștilor.

Nu aveți nevoie de un produs de curățare suplimentar, doar în cazul în care optați pentru unul. Dacă doriți sa  adăugați un produs de curățare, veți avea nevoie de o cantitate mai mică pentru că buretele va spori spuma și va mări eficiența produsului de curățare.  

Cum avem grijă de burete ?

După utilizare, clătiți bine buretele și lasați-l să se usuce între utilizări. Manipulați-l cu grijă fără a-l stoarce pentru a nu deteriora fibrele delicate ale plantei. Este suficient de a presa cu mîinile pentru a scurge apa. O dată uscat, buretele se va micșora și va deveni tare, este perfect natural. Iși recapată forma îndată ce este rehidratat.

Niciodată nu folosiți buretele atunci când este uscat. Buretele Konjac este sută la sută de origine vegetală și trebuie să dureze până la 3 luni. Puteți să-l înlocuiți când începe să se descompună. 

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Burete Konjac cu Argilă roșie - Konjac Sponge Company

Burete Konjac cu Argilă roșie - Konjac Sponge Company

Ideal pentru curățarea și exfolierea pielii sensibile și uscate. Poate înlocui cu succes demachiantul tradițional sub formă cremoasă sau de spumă sau poate fi integrat într-o rutină perfectă de îngrijire a tenului. 

Scrieţi o recenzie

15 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: