Loțiune contra căderii părului, 200 ml View larger

Loțiune contra căderii părului, 200 ml

Nou

Loțiune contra căderii părului pe bază de ape florale ce acționează în sinergie : Condurul doamnei, Morcov sălbatic, Levănțică, Urzică și Tei. 

Mai multe detalii

În stoc

175,00 MDL

175,00 MDL per 1

Mai multe informații

Poluarea, stresul, alimentația deficitară, utilizarea produselor prea agresive pentru păr sunt doar câteva din motivele ce determină căderea părului.

Remediile naturale pe bază de plante s-au dovedit a fi cele mai eficiente pe termen lung pentru a lupta împotriva acestui fenomen. S-a constat că în majoritatea cazurilor foliculii de păr nu au disparut, dar sunt inactivi și au nevoie de stimulare pentru a se regenera.

Loțiunea contra căderii părului echilibrează și regenerează celulele scalpului. Favorizează și stimulează creșterea părului datorită proprietăților plantelor pe care le conține : Papucul Doamnei, Morcov sălbatic, Levănțică, Urzică și Tei.

 

Condurul doamnei : este cel mai bun antibiotic vegetal datorită proprietăților sale antibacteriene și antifungice. Este planta ce redă frumusețe părului, cunoscută pentru acțiunea sa tonifiantă asupra scalpului. Este eficientă în lupta împotriva calviției stimulând creșterea părului. 

Morcovul sălbatic : este utilizat îndeosebi pentru proprietățile sale antiinflamatoare și regenerante. Împreună cu apa florală de tei, calmează scalpul iritat și sensibil atenuând mâncărimile.

Urzica : remineralizantă, astringentă și tonică. Conferă strălucire și rezistență părului. Luptă contra căderii părului și a mătreții.  Stimulează creșterea.

Levănțica purifică și tonifică scalpul, echilibrează producția de sebum. Fortifică părul.

 

Sfaturi de utilizare : Se pulverizează la rădăcina părului după spalare. Se masează ușor scalpul pentru a revitaliza foliculii inactivi. Se poate utiliza zilnic sau de 2-3 ori pe săptămână. 

Ingrediente INCI : Tropaeolum majus, Daucus carota, Lavandula Angustifolia, Urtica dioica water, Tilia europea  

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Loțiune contra căderii părului, 200 ml

Loțiune contra căderii părului, 200 ml

Loțiune contra căderii părului pe bază de ape florale ce acționează în sinergie : Condurul doamnei, Morcov sălbatic, Levănțică, Urzică și Tei. 

Scrieţi o recenzie

16 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: