Termeni si Conditii

 

Site-ul www.naturalista.md, este proprietatea companiei BETA SRL, cu sediul juridic în or. Sîngera, str. Industrială 5/1, cod fiscal 1003600099732, în continuare NATURALISTA.

 

Folosirea acestui site (navigarea, culegerea informațiilor și plasarea comenzilor) implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. NATURALISTA iși asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Vă invităm să citiți cu atenție clauzele de mai jos.

Produsele

Site-ul www.naturalista.md este un magazin in-line ce comercializeză produse cosmetice.  Toate produsele afișate pe Site sunt însoțite de o scurtă descriere ce cuprinde informații generale referitoare la caracteristicile acestora, mod de utilizare și ingredientele conținute. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site-ul naturalista.md au o valoare indicativa. 

Plasarea comenzii

Pentru a putea înregistra o comandă, trebuie să creați un Cont. În momentul înregistrării datelor personale în rubrica Contul meu, trebuie să vă asigurați de exactitudinea informațiilor furnizate. Acestea trebuie să fie adevărate, corecte și complete. După validarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare ce va recapitula produsele, prețul total, cantitatea, modalitățile de plată și de livrare.

În cazul în care renunțați să achiziţionați produsele, înainte de livrarea acestora, vă rugăm să anulați comanda efectuată în cel mai scurt timp posibil prin telefon sau email. 

Prețul produselor 

Prețurile produselor sunt afișate in Lei (MD) și conțin TVA (20%). NATURALISTA va putea desfășura campanii promoționale referitoare la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite de către NATURALISTA și vor fi făcute cunoscute utilizatorilor prin intermediul paginii Promoții.

Modalități de plată

Plata produselor comandate se poate face în numerar în momentul livrării de către serviciul de curierat la adresa de livrare indicată în formularul comenzii.  In cazul plății prin transfer bancar, livrarea produselor se efectuează numai după confirmarea plății de către bancă.

Modalități de livrare

Din momentul confirmării comenzii, și în cazul disponibilității produselor, expedierea se efectuează în 24h. Pregătirea comenzilor și expedierea acestora se face de luni până vineri (cu excepția zilelor de sărbătoare).

Livrarea se face prin intermediul curierului rapid în aria municipiului Chișinău, iar pentru restul localităților de pe teritoriul Rep. Moldova, prin intermediul Poștei Moldovei.  

Livrarea se efectuează la adresa de livrare indicată în momentul plasării comenzii. Pentru ca timpul de livrare sa fie respectat, clientul trebuie să comunice informații exacte și complete referitor la adresa de livrare : nr. străzii, scara, codul de acces etc.


În cazul în care nu sunteți găsit la adresa menționată, curierul  va reveni încă o dată, stabilind în prealabil o nouă dată de livrare. În cazul în care nici a doua oară nu ați fost gasit,  în întervalul stabilit de comun acord cu curierul, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu.

În cazul în care livrarea se face prin Poșta Moldovei și clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către Poșta Moldovei sau va fi invitat prin intermediul unui aviz să ridice  coletul la oficiul poștal.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Bonul fiscal constituie contractul de vînzare/ cumpărare conform legislației în vigoare.

NATURALISTA nu va fi responsabilă pentru inexecutarea contractului în caz de ruptură de stoc sau în caz de forță majoră ( incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile etc.)

În toate cazurile, valoarea maximă a prejudiciilor ce pot fi plătite de NATURALISTA față de orice client din cauza sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de NATURALISTA de la acest client.  

Disclaimer

Produsele noastre sunt sigure, nu conțin ingrediente interzise și sunt fabricate respectând standardele și sunt conforme cu legislația europeană în vigoare. Toate informațiile conținute pe acest site referitor la proprietăți, recomandări și mod de utilizare ale produselor, sunt obținute din surse de referință în aromaterapie si hidrolaterapie. Acestea sunt publicate cu scop de informare și nu pot fi considerate sfaturi medicale pentru tratamente sau diagnostice medicale. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugăm să consultați un medic specialist.

Litigii

Orice litigiu care nu poate fi soluționat pe cale amiabilă este de competența instanțelor de judecată din Rep. Moldova.

Politica de confidențialitate

NATURALISTA se angajează să asigure securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal găzduite ți transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații sunt necesare pentru înregistrarea comenzilor. Ele vor fi folosite în scopul informării utilizatorilor privind evoluția comenzilor, precum și pentru evaluarea produselor și  serviciilor oferite.

Utilizatorii pot refuza furnizarea datelor personale și pot opta pentru ștergerea acestora din baza de date. Pentru aceasta, e suficient ca utilizatorul înscris în baza de date să trimită o cerere datată și semnată  prin care solicită ștergerea informațiilor din baza de date, la adresa de e-mail : naturalista@beta.com.md, sau prin poștă la adresa: str. Industrială 5/1, or. Sîngera.

De asemenea, NATURALISTA se angajează să nu transmită datele personale ale clienților site-ului persoanelor terțe. Aceste informații vor putea fi insă transmise autorităților în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

NATURALISTA își rezervă dreptul să folosească cookies cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite clienților. Un cookie nu permite identificarea Clientului. Acesta înregistrează informațiile cu privire la navigarea clientului pe site : paginile consultate, data și ora consultării, coșul de cumpăăaturi, etc. În acest fel, clientul, la următoarea sa vizită, nu este nevoit să completeze din nou formularul de înscriere.

Proprietatea intelectuala

Toate elementele acestui site : produse, imagini, texte, simboluri, scripturi, programe și alte date, sunt proprietatea NATURALISTA. Folosirea fără acordul acesteia a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.