Naturalista a fost creată dintr-o simplă convingere : frumusețea adevărată este cea…naturală! Firească, simplă, autentică. Nimic mai simplu și mai usor de a o pune în valoare. E nevoie doar de o îngrijire pe măsură. Or, în materie de frumusețe, încă nu s-au gasit soluții mai bune decât cele oferite de Natură.

De aceea, Naturalista a selectat produse 100% pure și naturale, concentrate în substanțe active de origine vegetală pentru o piele sănătoasă și sublimată.

Produsele noastre respectă echilibrul cutanat al tuturor tipurilor de piele, inclusiv pielea fragilă, acționând în profunzime pentru a asigura hidratare și suplețe, pentru a reduce imperfecțiunile si a lupta împotriva îmbătrânirii.

Fără conservanți, parabeni, sau alte substanțe de sinteză, produsele noastre sunt sigure pentru sănătate și pentru mediul înconjurător.

 

Angajamentele noastre

Alegem produse de calitate, eficiente ce conțin doar ingrediente naturale.

Cooperăm cu producători mici, care împărtășesc valorile și aspirațiile noastre pentru garantarea unei calități ireproșabile.

Dorim ca produsele naturale să devină un gest de frumusețe accesibil pentru fiecare.

Alegem ambalaje reciclabile priveligiind materiale naturale sau reciclate pentru minimizarea impactului asupra mediului inconjurător.

  • Calitate și eficiență
  • Produse autentice
  • Prețuri accesibile
  • Respect pentru mediu