Din momentul confirmării comenzii, și în cazul disponibilității produselor, expedierea se efectuează în 24h. Pregătirea comenzilor și expedierea acestora se face de luni până vineri (cu excepția zilelor de sărbătoare).

Livrarea se face prin intermediul curierului rapid în aria municipiului Chișinău, iar pentru restul localităților de pe teritoriul Rep. Moldova, prin intermediul Poștei Moldovei.  Nu se percep taxe suplimentare pentru livrare.

Livrarea se efectuează la adresa de livrare indicată în momentul plasării comenzii. Pentru ca timpul de livrare sa fie respectat, clientul trebuie să comunice informații exacte și complete referitor la adresa de livrare : nr. străzii, scara, codul de acces etc.


În cazul în care nu sunteți găsit la adresa menționată, curierul  va reveni încă o dată, stabilind în prealabil o nouă dată de livrare. În cazul în care nici a doua oară nu ați fost gasit,  în întervalul stabilit de comun acord cu curierul, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu.

În cazul în care livrarea se face prin Poșta Moldovei și clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către Poșta Moldovei sau va fi invitat prin intermediul unui aviz să ridice  coletul la oficiul poștal.